SSD Menteşe Laptop Laptop Format Adaptör
Montajı Kasa Tamiri Servisi Bakımı Atma Jack Tamiri
Çevre Birimleri -> Mouse 

Ürün Kodu: 3137

GamePower Bane 2500DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse

GamePower Bane 2500DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse GamePower Bane 2500DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse GamePower Bane 2500DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse


GamePower Bane 2500DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse

585

GamePower Bane Mouse Kontrol Yazılımını indirmek için tıklayınız.

GamePower Bane 2500DPI 7 Tuş RGB Optik Gaming Mouse Genel Özellikler

GamePower BaneGamePower Bane, oyuncular için yüksek performans ve özelleştirme imkanı sunan bir oyuncu faresidir. Teknolojik özellikleri, ergonomik yapısı ve özelleştirilebilir tuşlarıyla oyunseverlere hem konfor hem de rekabet avantajı sağlar 

Kaliteli Oyun Deneyimi Hissini Birebir Olarak YaşayınTerlemeye dayanıklı yüzey yapısı ile tüm oyuncular için ideal tasarım. Bunun yanı sıra, FPS vb. birçok oyunda silahları, kullanılan araçları doğru olarak değiştirmenize katkı sağlayan, rekabetçi oyun deneyiminizi artıran, tam anlamıyla bir oyun mouse'u ile tanışın.

RGB Aydınlatması İle Kaliteli Ve Şık TasarımGamePower Bane tasarlanırken kullanılan malzemeler özenle seçildi. Kaliteli ve şık tasarımı bir araya getirmek için her şey düşünüldü.

AVAGO 5050 Sensör ve 2500 Dpi DeğeriYüksek doğruluklu akıllı izleme, her tıklama sayısını izler ve uzun menzilli hasar vermeniz gereken oyunlarda bir bakışta doğru tıklamanın deneyimini yaşayacaksınız.

Huano Gaming Switch İle 10 Milyon Kez TıklamaYapışık tip kabuk tasarımı ile farklı bir switch (anahtar) kullanım deneyimi. Taşlama işleminden geçmiş yüzey yapısı sayesinde kontrol edilmesi kolay bir mouse ile tanışın. 10 milyon kez tıklama ömrü ile beraber Huano oyun switch'i oyunlarda en büyük destekçilerinizden birisi olacak.

El Yapısına Uygun ErgonomiGamePower Bane, ergonomik yapı ve şekil özellikleriyle kullanıcıların el yapısına uyum sağlar. Ellerin doğal şekline göre tasarlanmış olup, sağ elini kullanan oyuncuların konforunu göz önünde bulundurur.
TEKNİK ÖZELLİKLER
Çözünürlük (DPI)  2500 DPI

Buton Sayısı 7 Buton
Switch Üreticisi Huano
Switch Ömrü (Tık Sayısı) 10 Milyon
Tazeleme Hızı (Hz) 500 Hz
Mat Teflon Mat
FPS Frame Rate 4500 FPS
LED ya da RGB LED RGB BACKLIT
Kablo Uzunluğu 1.8 Metre
Maksimum Hızlanma 8G
Sensör Cinsi Optik
Sensör Üreticisi ve Modeli Avago 5050
Yazılım ve Makro Var
Garanti Süresi 24 Ay

 

!! Ürünü sipariş etmek isterseniz Ödeme Şekli Sadece Havale ve Eft  Kabul Edilmektedir.

Kredi kartı ile siparişler sadece firmamızdan sanal pos ile yapılmaktadır.

Nakit Ödeme 3 Taksit 6 Taksit 9 Taksit
579₺ 203₺ 103 71₺
 
Etiketler: