SSD Menteşe Laptop Laptop Format Adaptör
Montajı Kasa Tamiri Servisi Bakımı Atma Jack Tamiri
Çevre Birimleri -> Klavye 

Ürün Kodu: 2433

Everest KMX-88 Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavye + Mouse Set

Everest KMX-88 Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavye + Mouse Set Everest KMX-88 Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavye + Mouse Set Everest KMX-88 Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavye + Mouse Set


Everest KMX-88 Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavye + Mouse Set

663

Everest KMX-88 Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavye + Mouse Set ; Bilgisayar dünyasında birçok başarılı aksesuara imza atan Everest, kitlesi günden güne çoğalan oyuncuları da ihmal etmiyor. Firmanın KMX-88 olarak adlandırdığı klavye, dışarıdan bakıldığında tipik oyuncu klavyelerinden çok farklı bir görünüme sahip değil. Oyunlar sırasında en çok tercih edilen W, A, S, D ve yön tuşlarının daha belirgin olması için klavye yüzeyi renki kullanılarak kullanıcılar için en uygun şekilde tasarlanmıştır. Rainbow led aydınlatması sayesinde mükemmel bir görünüme sahiptir.

Everest KMX-88 Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavye + Mouse Set ; Fonksiyonel tuşları sayesinde, tüm donanımların işlemlerini tek bir yerden yönetebiliceksiniz.

Everest KMX-88 Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavye + Mouse Set ; Mouse şık bir görünüme sahiptir. Üzerindeki led ışıklar çizgisel olarak tasarlanmış desenler farklı bir görünüm kazandırmıştır. Bu mouse sizin için vazgeçilmez olacak.

Everest KMX-88 Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavye + Mouse Set ; Uzun kullanım sürelerine göre ergonomik olarak ellerinizi yormayacak şekilde özen ile tasarlanmıştır.

Everest KMX-88 Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavye + Mouse Set ; Rainbow Rengarenk zemin aydınlatması sayesinde gece ve loş ortamlarda rahatça oyun oynayabilirsiniz.

 

!! Ürünü sipariş etmek isterseniz Ödeme Şekli Sadece Havale ve Eft  Kabul Edilmektedir.

Kredi kartı ile siparişler sadece firmamızdan sanal pos ile yapılmaktadır.

Nakit Ödeme 3 Taksit 6 Taksit 9 Taksit
656₺ 230₺ 117 80₺
 
Etiketler: